Veiligheid

Steketee Outdoor Centrum is aangesloten bij Sport Institute Europe. Sport Institute Europe is één van de grootste belangenvereniging voor buitensportondernemingen in Nederland en daarbuiten. Het sportinstituut heeft het keurmerk (Approved Member) in het leven geroepen zodat buitenstaanders kunnen zien dat de buitensportorganisatie zijn zaken veilig en goed voor elkaar heeft. 
 

Keurmerk  Approved  Member

Approved Member is het keurmerk dat wordt afgegeven door het sportinstituut wanneer het risicomanagementplan goed is uitgewerkt en in de praktijk functioneerd. Dit keurmerk kan pas na 1 jaar lidmaatschap worden uitgegeven. Op het keurmerk worden tevens de buitensportdiciplines aangegeven en het bijbehorende risiconiveau.

Steketee Outdoor Centrum is dus ISO-gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van een gedegen bedrijfsvoering en optimale veiligheid!

Steketee Outdoor Centrum besteed extra aandacht aan de veiligheidsaspecten betreft buitensportactiviteiten. Wij verplichten ons om met een speciaal veiligheidssysteem te werken, dat jaarlijks getoetst wordt door Sport Institute Europe.

Sport Institute Europe is een onafhankelijke en erkende instantie die volgens vastgestelde standaards het veiligheidsbeleid van buitensportondernemingen beoordeelt. Onderdelen van het veiligheidssysteem zijn onder andere een uitgebreide risicoanalyse van activiteiten, beheersmaatregelen voor risico’s, registraties en controles van gebruikte materialen.
 

Verzekering

Je boekt een activiteit bij Steketee Outdoor Centrum ruim op tijd. In de periode voor aanvang van de activiteitendatum kan er altijd iets gebeuren waardoor de activiteit uitgesteld of zelfs geannuleerd dient te worden. De annuleringsverzekering die je bij ons kan afsluiten vergoedt deze kosten.

 

 

 

De outdoor locatie van zuid Nederland!