Outdoor activiteit boeken

Bij Steketee Outdoor Centrum kun je een outdoor activiteit boeken van 2, 3, 4 of 6 uur. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk groepen op een goede en betrokken manier begeleiden, zonder dat de verschillende programma’s door elkaar lopen. Groepsactiviteiten kunnen op iedere dag van de week plaatsvinden, zolang er voldoende plaats is. Kinderfeestjes vinden altijd plaats op woensdag, vrijdag of zondagmiddag.
 

Foto’s   en   video-opname

Tijdens onze outdoor activiteiten bestaat de mogelijkheid dat er foto’s en/of video-opnames gemaakt worden voor publiciteitsdoeleinden. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit kenbaar maken aan de organisatie per mail naar info@steketeeoutdoor.nl of op de dag zelf bij de verantwoordelijke instructeur. Uiteraard houden wij hier dan graag rekening mee.
 

Een   Outdoor   activiteit   boeken

Wil je een outdoor activiteit boeken? klik je op de button RESERVEREN. Je vult vervolgens het formulier in met de specifieke wensen voor jouw groep en klikt op verzenden. Als wij het formulier binnen krijgen, controleren wij de aanvraag, checken in ons systeem of alles klopt en of de gewenste activiteit mogelijk is op tijdstip naar wens. Als dit zo is, wordt de voorlopige reservering ingeboekt in ons systeem. Je ontvangt hiervan een bevestiging die wij graag voor akkoord getekend retour ontvangen. Indien de eerste wens niet in te vullen is dan nemen wij contact met je op.

We vragen voor het maken van een boeking diverse persoonsgegevens op en houden natuurlijk maar wat graag rekening met je privacy. De velden met daarachter een sterretje zijn noodzakelijk voor het maken van een boeking. De overige vragen zijn voor ons handig ter voorbereiding op de activiteiten. Wij spelen graag in op de doelgroep en proberen deze dus dan ook voortijdig helder te hebben via deze extra vragen. De overige vragen, zonder sterretje, zijn niet noodzakelijk en deze hoef je dan ook niet verplicht in te vullen. 

De persoonsgegevens worden gebruikt voor de correspondentie van de boeking, je krijgt na afloop van de activiteiten een klanttevredenheidsonderzoek toegestuurd en na 90 dagen ontvang je een kortingsbon. Verder is het mogelijk dat wij een nieuwsbrief verzenden, indien je dit niet wilt kun je jezelf uitschrijven via de nieuwsbrief en je gegevens worden dan uiteraard verwijderd uit de lijst. 

Ons reserveringssysteem werkt via RECRAS B.V. en zij zijn dus ook verantwoordelijk voor de opslag van je persoonsgegevens. Mocht je hier vragen over hebben dan vernemen wij dit graag en indien wij de vraag niet kunnen beantwoorden organiseren wij het contact tussen jou en RECRAS B.V.

Met het tekenen van de reserveringsformulieren ga je automatisch akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens.

Voor je vragen kun je terecht via info@steketeeoutdoor.nl of via het kantoornummer: 0165-560870.

Facturatie  en   betalingscondities

Als de getekende bevestiging bij ons is ontvangen, ontvang je van ons een factuur voor de volledige betaling. Wanneer de betaling is voldaan wordt je boeking pas definitief. Rest ons alleen nog jouw groep een onvergetelijke dag te bezorgen!

NB. Wij beschikken helaas niet over pin-faciliteiten en hier wordt je tijdens de reserverings meermaals opgewezen. Zorg er dus voor dat je voldoende contanten bij hebt om de resterende kosten op de dag zelf te kunnen betalen!

De outdoor locatie van zuid Nederland!