.Over ons

Bij Steketee Outdoor Centrum kun je terecht voor stoere activiteiten voor kids en tieners, verrassende teamuitjes voor bedrijven en clubs, uitdagende vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen, gezellige activiteiten voor vitale 50+’ers en leuke sportieve familiereünies. Kortom: voor ieder wat wils, waarbij actie en sportiviteit de boventoon voeren, maar waar gezelligheid en teambuilding minstens zo belangrijk zijn! Wij zijn aangesloten bij het platform Keuzevrijbijmij wat inhoud dat wij geen QR-code hanteren en niet meedoen aan discriminatie. Zowel ongevaccineerde als gevaccineerde zijn welkom ons.
 

Prachtige   locatie   in   het   buitengebied   van   Rucphen

Onze prachtige locatie is gelegen in het buitengebied van Rucphen in West-Brabant. Maar ook als je een actieve invulling wilt op je eigen locatie kunnen we dit voor je organiseren. Steketee Outdoor Centrum is 7 dagen per week geopend, zodat we een ruime keuze hebben aan dagen en tijden om een groepsactiviteit te organiseren.
 

Van   Korps   Commandotroepen   naar   eigen   Outdoorcentrum   Brabant

Steketee Outdoor Centrum is opgericht door Bert Steketee, die vroeger als beroepsmilitair bij het Korps Commandotroepen te Roosendaal werkte. In zijn vrije tijd begeleidde hij diverse groepen op recreatieve wijze. Deze uitstapjes waren gericht op de ware betekenis van het woord ‘survival’, met als ingrediënten een kaart, kompas, slapen in noodonderkomens en zelfgemaakte bossoep. Toen Bert in 1992 stopte bij het Korps Commandotroepen, was de keuze voor een eigen Outdoor Centrum een logische stap.


Het   Outdoor   Centrum   van   Zuid   Nederland

Steketee Outdoor Centrum is uitgegroeid tot hét Outdoor Centrum van Zuid Nederland. Dit komt vooral door het gevarieerde aanbod van activiteiten voor alle leeftijden. Voor iedere groep is er wel een passende activiteit of een invulling op maat te verzorgen. Maar ook het enthousiaste team van instructeurs zorgt ervoor dat groepen altijd met een positieve beleving terugkijken op hun activiteit bij ons. 

De outdoor locatie van zuid Nederland!