FANTASTISCHE OUTDOOR LOCATIE VLAKBIJ ROOSENDAAL

Outdoor vlakbij Roosendaal

Verscholen in het mooie buitengebied van Rucphen bevindt zich onze outdoorlocatie (4,5 ha. bos en weiland) tussen Breda en Roosendaal. Onze locatie is voorzien van een zeer ruime (GRATIS en bewaakte) parking en ligt maar op twee kilometer afstand van de A-58 en Breda International Airport. Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers droog en warm kunnen plaatsnemen tussen de activiteiten door en/of tijdens een Honger & Dorst momentje. Wij hebben een deels overkapt terras waar zeker 300 personen kunnen zitten. Aan de bar kunnen diverse snacks en dranken worden gehaald. Tevens zijn er ruim voldoende toiletmogelijkheden aanwezig die goed schoongehouden worden.

Hoewel de meeste van onze activiteiten in de buitenlucht plaatsvinden, beschikken wij ook over een sfeervolle workshopruimte. Een voormalige stal, die we omgebouwd hebben tot een prachtige stille ruimte. Deze ruimte kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Vraag naar de mogelijkheden of stuur je wensen door naar: info@steketeeoutdoor.nl
 

Workshopruimte     Huren  

Onze inspirerende locatie is ook te huur voor een vergadering, workshop, bijeenkomst, training of coachingsessie. De ruimte biedt een rustige uitstraling en is voorzien van een beamer met projectiescherm, draadloos internet, flip-over, verduistering voor presentaties, bar en een stoer terras. De ruimte is vrij in te richten en je zit middenin het bos. Dit biedt volop mogelijkheden voor een lekkere frisse wandeling tussendoor!
 

Anders   vergaderen

We krijgen regelmatig de vraag van onze gasten en ook vanuit ons netwerk of het mogelijk is om de vergaderingen of zakelijke besprekingen te combineren met een buitenactiviteit. Een leuke combinatie van business & pleasure, waarbij gelijk gewerkt wordt aan teambuilding, dat is pas effectief! We bieden graag de mogelijk aan om anders te vergaderen, waarbij je onze workshopruimte kunt afhuren voor een vergadering, brainstormsessie of werkoverleg i.c.m. een leuke buitenactiviteit met eventueel eten en drinken.
 

Business & Pleasure arrangement
  • vergaderruimte gasterij;
  • koffie/thee/water;
  • flip-over en beamer met projectiescherm;
  • lunchbuffet;
  • actief outdoorprogramma;
 

Interesse?

Meer weten over de mogelijkheden, al dan niet gecombineerd met een outdooractiviteit tussen Breda en Roosendaal? Bel of mail ons voor meer informatie of een locatiebezoek!

De outdoor locatie van zuid Nederland!