Punishment Game

Wil jij de meest geweldige dag samen met je vrienden! 
Het programma heeft speciale activiteiten vanaf  13 tot 60 jaar. Er worden twee groepen gemaakt die gaan strijden tegen elkaar. Als jouw groep wint, bepalen jullie de Punishment opdracht voor de andere groep, hoe leuk is dat!
 

Wat   ga   je   doen?

Survivalbaan    
Dit is een parcours dat je met de gehele groep zo snel mogelijk moet volbrengen. In het parcours zitten diverse hindernissen die alleen maar gehaald kunnen worden als je goed samenwerkt. Dit onderdeel heeft dus een sterk teamworkkarakter.

Boogschieten     
Met de handbogen op doelen schieten.

Kratstapelen     
Welke groep maakt de hoogste toren met de bierkratjes? 1 persoon van elk team wordt met een touw gezekerd en gaat naar boven, de rest geeft de kratjes aan.

The Walking Punishment     
Balancerend over een smalle balk, omgeven door water naar de overkant toelopen en maar hopen dat je niet geraakt gaat worden door de rondzwaaiende zakken.

The Toilet Punishment     
Om de beurt nemen er drie personen plaats op de toiletpotten. De rest mag mikken op de omklapborden. De grote vraag is: wie haalt een nat pak (of gat!).

The Rolling Punishment     
Vastgesnoerd met een driepuntsgordel, zittend in een ronde stalen kooi, rolt jouw groep je naar beneden. Boven, onder, boven, onder: waar ben ik?
 

Tijdsduur

De duur van het totale programma is maximaal 3 uur afhankelijk van de aantallen.
 

Wat   zijn   de   kosten   van   de   Punishment Game?


De prijs  voor de tieners 13 t/m 18 jaar  € 29,00 p.p. (minimaal 10 betalende) + € 2,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) 

De prijs voor volwassenen € 42,50 (minimaal 10 betalende) + € 2,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) 
 

Punishment   in    de    lente,    zomer,    herfst   &   winter
 
De outdoor locatie van zuid Nederland!