Meerkamp

Meerkamp    

Bij veel scholen en verenigingen wordt gezocht naar een passende invulling van een activiteitendag of schoolreis. Deze dag kan bijvoorbeeld plaatsvinden bij aanvang van het schooljaar, sportseizoen of ter bevordering van de onderlinge integratie. Maar natuurlijk ook in het kader van een jaar- of seizoenafsluiting, sport- of introductiekamp, of bij een andere speciale gelegenheid.

Welke aanleiding er ook is, het is niet altijd gemakkelijk om een dag te organiseren die aansluit bij alle verschillende wensen van de deelnemers. Met de meerkamp spellen helpt Steketee Outdoor Centrum jou bij het organiseren van een spetterende outdoor dag!
 

Coole   en   succesvolle   activiteitendag

Steketee Outdoor Centrum helpt jou graag bij het organiseren van een coole en succesvolle dag, waarvan wij zeker weten dat er nog lang over nagepraat wordt! Wij hebben inmiddels jaren ervaring met de organisatie van deze dagen voor zowel kinderen in de basisschoolleeftijd als oudere (jeugd). Gebleken is dat zowel de leiding als de jeugd altijd erg enthousiast zijn over de samenwerkingspellen en de organisatie die wij bij je wegnemen!
 

Wat   ga   je   doen   met   deze   outdoor   schoolreis?

We stellen in onderling overleg een programma op maat samen voor actieve samenwerkingspellen van circa 4 a 5 uur. Het programma wordt samengesteld met diverse onderdelen uit onze programma’s en zelfs meer. Op het moment dat de groep aankomt, nemen wij de totale organisatie over. De leiding kan onder het genot van een kopje koffie of thee (voor de leiding de hele dag gratis) alles van een afstand bekijken. Heerlijk relaxt en gegarandeerd met maximaal resultaat! 

We kunnen letterlijk alles voor je organiseren binnen ieder tijdstip. Dus kom maar op met je wensen, dan maken wij er iets onvergetelijks van!
 

Wat   zijn   de   kosten?

Omdat het meerkamp een programma op maat is, rekening houdend met de leeftijd van uw groepsleden, kunnen wij op voorhand geen prijs aangeven betreft de meerkamp. Een prijsopgave volgt dus pas na een persoonlijk gesprek, waarin alle wensen kenbaar gemaakt zijn. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op een vraag ons naar de mogelijkheden.
 

Meerkamp   najaar    winter    lente   &   zomerspelen   Breda   /   Rucphen 
De outdoor locatie van zuid Nederland!