Kindersurvival

Je gaat samen met de jarige en zijn of haar vriendjes survivallen tijdens een outdoor kinderfeestje bij Steketee Outdoor Centrum. Bij aankomst wordt er eerst een stoer legercamouflagejas uitgereikt, waarna de survivaltijgers met z’n allen het survivalbos gaan verkennen o.l.v. een goed geschoolde en enthousiaste instructeur. Na anderhalf of twee uur heerlijk in de natuur bezig geweest te zijn, krijgt de jarige tijger van ons een heus survivalcertificaat uitgereikt. 


STARTTIJDEN MAART T/M OKTOBER

​(t/m 3 juli helemaal volgeboekt)


(eerder of andere starttijden in overleg)
Woensdag:  14:00 of 16:00 
Vrijdag:      14:00 of 16:00 
 

Wat   ga   je   doen   met   het   survival   kinderfeestje?

De Kindersurvival is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en de Kids-survival Plus voor 8 t/m 12 jaar.
De duur van het totale programma is 1,5 uur (of 2 uur voor de Kids-survival Plus met boogschieten als extra activiteit).

Welke outdoor activiteiten staan er op het programma:

  • Stormbaan
  • Spijkerbroekhangen
  • Touwbaan
  • Paintball scherpschieten op borden
  • Touwtrekken
  • Boogschieten met stompe pijlen (alleen bij Kindersurvival Plus)

 

KOSTEN

Kindersurvival
De prijs is € 17,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief één gratis koffie/thee voor ouders of begeleiders gedurende het arrangement.
De jarige krijgt als aandenken een gaaf certificaat cadeau! 

Kindersurvival Plus (met boogschieten als extra activiteit)
De prijs is € 19,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) +  1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief één gratis koffie/thee voor ouders of begeleiders gedurende het arrangement.
De jarige krijgt als aandenken een gaaf certificaat cadeau! 

Het is natuurlijk ook mogelijk om tegen een meerprijs van €2,00 per extra certificaat voor iedere deelnemer een certificaat af te nemen als aandenken aan een geweldig feestje!
 

Reserveren   en   kleding

Omdat de outdoor lente / zomer / herfst / winter survival kinderfeestjes / kinderuitjes bij Steketee erg populair zijn, is reserveren noodzakelijk. Er mag één ouder/voogd/verzorger gratis meedoen! Houd er rekening mee dat de kinderen soms vuil kunnen worden. Vergeet dus niet voor alle zekerheid schone kleding mee te nemen.

Na het maken van de reservering krijg je samen met de reserveringsformulieren een super mooi verjaardagsuitnodiging toegestuurd. Simpel digitaal in te vullen, even printen en klaar om uitgedeeld te worden.


Honger   en   dorst  

Het is bij ons niet mogelijk om na de gedane activiteiten van een KINDERFEESTJE te blijven picknicken. De reden is dat onze begeleider nadat hij/zij klaar is direct weer een ander groepje gaat begeleiden en er op dat moment geen overzicht meer is over de kinderen. Het is wel mogelijk om zelf wat te drinken en snoep mee te nemen om deze in de pauze te nuttigen. 


KINDER   WARRIOR      (Kinder   Combinatie)

Je kunt nu ook kiezen voor een combinatieprogramma van de Kindersurvival (zie programma hierboven, zonder boogschieten) en Kinderpaintball. Dit programma duurt 2,5 uur en kost € 29,00 p.p. + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht). Deze combinatie is gegarandeerd een succesvol Steketee kinderfeestje ,   (Kinder Warrior).


Survival   kinderfeestje
Brabant   Survivallen   Brabant   in   lente,    zomer    &    herfst. 
De outdoor locatie van zuid Nederland!