Kinderpaintball

NIEUW: NU ONBEPERKT PAINTBALLS SCHIETEN + GRATIS RANJA

Bij Steketee Outdoor Centrum hebben we naast Paintball voor volwassenen natuurlijk ook kinderpaintball voor de outdoor kinderfeestjes / jeugduitjes die begin lente al goed willen feesten!
 

STARTTIJDEN MAART T/M OKTOBER
(eerder of andere starttijden in overleg)
Woensdag:  14:00 of 16:00 
Vrijdag:      14:00 of 16:00 
Zondag:      12:00, 14.00 of 16:00


Wat   ga   je   doen   met   Kinderpaintball?

De kids krijgen verschillende opdrachten en spelen in ons stoere Paintball survivalbos met allerlei leuke spelletjes. De hiervoor gebruikte Kinderpaintball geweren vallen niet onder de wapenwet en zijn daarmee volledig legaal voor kinderen en bovendien op kindveiligheid getest. Deze Kinderpaintball geweren schieten minder hard dan die van volwassenen en gebruiken een kleiner formaat Paintballetje. 

Na heerlijk in de natuur bezig geweest te zijn o.l.v. een goed geschoolde en enthousiaste instructeur, krijgt de jarige tijger van ons een heus paintballcertificaat uitgereikt. 
 

Wat   is   inbegrepen? 

ONBEPERKT PAINTBALLS SCHIETEN + GRATIS RANJA!!!
Kinderpaintball is geschikt voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. De duur van het totale programma is maximaal 2 uur. Dit is inclusief een kinderpaintball geweer, camouflagejas, veiligheidsmasker. Hiermee is succes voor elk kinderfeestje / kinderuitje gegarandeerd! 
 

Wat   zijn   de   kosten?

De prijs is € 22,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie en thee voor de ouders/begeleiders tijdens het arrangement.
ONBEPERKT PAINTBALLS SCHIETEN + GRATIS RANJA!!!

Het is natuurlijk ook mogelijk om tegen een meerprijs van €1,50 per extra certificaat voor iedere deelnemer een certificaat af te nemen als aandenken aan een geweldig feestje!
 

Reserveren   en   kleding

Omdat de paintball kinderfeestjes / kinderuitjes bij Steketee erg populair zijn, is reserveren noodzakelijk. Er mag één ouder/voogd/verzorger gratis meedoen! Houd er rekening mee dat de kinderen soms vuil kunnen worden. Vergeet dus niet voor alle zekerheid schone kleding mee te nemen. 

Na het maken van de reservering krijg je samen met de reserveringsformulieren een super gave verjaardagsuitnodiging toegestuurd. Simpel digitaal in te vullen, even printen en klaar om uitgedeeld te worden.


Honger   en   dorst

Het is zeker wel mogelijk om zelf wat te drinken en snoep mee te nemen om deze in de pauze te nuttigen. Het is bij ons niet mogelijk om na de gedane activiteiten te blijven picknicken.


Kindercombinatie

Voor extra veel plezier kun je nu ook kiezen voor een combinatieprogramma van Kindersurvival en Kinderpaintball (zie hierboven, tijdsduur van het Paintballen is bij deze combinatie 1 uur). Dit programma duurt 2,5 uur en kost € 27,00 p.p. + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie en thee voor ouders en/of begeleiders gedurende het arrangement. 
 

Paintball   kinderfeestje   in   lente,    zomer,    herfst   &   winter 
 
 
De outdoor locatie van zuid Nederland!