Kinderpaintball

Bij Steketee Outdoor Centrum hebben we naast Paintball voor volwassenen natuurlijk ook kinderpaintball voor de outdoor kinderfeestjes / jeugduitjes die eind winter of begin lente al lekker willen feesten!

Beschikbare   dagen   en   tijden   voor   Kinderpaintball

Woensdag, Vrijdag & Zaterdag
Vanaf 12:00 tot uiterlijk 17:00 i.v.m. het invallen van het donker! 
 

Wat   ga   je   doen   met   Kinderpaintball?

De kids krijgen verschillende opdrachten en spelen in ons stoere Paintball survivalbos met allerlei leuke spelletjes. De hiervoor gebruikte Kinderpaintball geweren vallen niet onder de wapenwet en zijn daarmee volledig legaal voor kinderen en bovendien op kindveiligheid getest. Deze Kinderpaintball geweren schieten minder hard dan die van volwassenen en gebruiken een kleiner formaat Paintballetje. 

Na anderhalf tot maximaal twee uur heerlijk in de natuur bezig geweest te zijn o.l.v. een goed geschoolde en enthousiaste instructeur, krijgt de jarige tijger van ons een heus paintballcertificaat uitgereikt. 
 

Wat   is   inbegrepen?

Kinderpaintball is geschikt voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. De duur van het totale programma is 1,5 tot 2 uur. Dit is inclusief een kinderpaintball geweer, camouflagejas, veiligheidsmasker, 50 Paintballs per kind. Hiermee is succes voor elk kinderfeestje / kinderuitje gegarandeerd! 


Wat   zijn   de   kosten?

De prijs is € 18,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie en thee voor de ouders/begeleiders tijdens het arrangement.

Het is natuurlijk ook mogelijk om tegen een meerprijs van €1,25 per extra certificaat voor iedere deelnemer een certificaat af te nemen als aandenken aan een geweldig feestje!

De verstrekte Paintballs kunnen voldoende zijn, maar voor ouders die bij willen kopen, hebben wij een schappelijke prijs gemaakt voor de kids:
  • 100 Paintballs € 10,00
  • 500 Paintballs € 30,00
Je koopt de extra paintballs voor de gehele groep en dus niet individueel per kind.


Reserveren   en   kleren

Omdat de paintball kinderfeestjes / kinderuitjes bij Steketee erg populair zijn, is reserveren noodzakelijk. Er mag één ouder/voogd/verzorger gratis meedoen! Houd er rekening mee dat de kinderen soms vuil kunnen worden. Vergeet dus niet voor alle zekerheid schone kleding mee te nemen. 

Na het maken van de reservering krijg je samen met de reserveringsformulieren een super gave verjaardagsuitnodiging toegestuurd. Simpel digitaal in te vullen, even printen en klaar om uitgedeeld te worden.


Honger   en   dorst

Het is ook mogelijk om zelf wat te drinken en snoep mee te nemen om deze in de pauze te nuttigen.

(Helaas kunnen wij op dit moment geen groepen meer reserveren bij de Mac Donalds i.v.m. de Corona maatregelen in Nederland, excuses voor dit ongemak).


Kindercombinatie

Voor extra veel plezier kun je nu ook kiezen voor een combinatieprogramma van Kindersurvival en Kinderpaintball (zie hierboven, tijdsduur van het Paintballen is bij deze combinatie 1 uur). Dit programma duurt 2,5 uur en kost € 24,00 p.p. + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie en thee voor ouders en/of begeleiders gedurende het arrangement. 
 

Paintball   kinderfeestje   in   lente,    zomer,    herfst   &   winter 
De outdoor locatie van zuid Nederland!