Jackass

In de populaire serie Jackass werden door een groep stuntmannen de meest absurde, lompe en gevaarlijke stunts uitgevoerd. Nadat deze serie in 2002 tot een einde kwam, werden meerdere succesvolle Jackass films uitgebracht. Geïnspireerd op deze succesvolle stunts, hebben wij ons eigen Jackass programma ontwikkeld. Uiteraard zonder de extreem gevaarlijke stunts die de heren van Jackass soms uithaalden, maar zeker met de nodige pit en uitdaging. Geen programma voor watjes dus! Durven jullie het aan?

Jackass   programma   geliefd   voor   vrijgezellenfeesten

Ons Jackass programma is zeer geliefd voor vrijgezellenfeesten (maar zeker ook geschikt voor gewoon een vriendengroep), waarbij de vrijgezel zijn grenzen behoorlijk gaat verleggen! Een geweldig leuke dag voor en met de vrijgezel, waar plezier en vriendschap voorop staat, met daarbij de nodige uitdagingen uiteraard.

Het Jackass programma is voor alle deelnemers maar als je even niet wilt deelnemen, dan is dit natuurlijk geen probleem. Voor de vrijgezel is het uiteraard wel verplichte kost!

De duur van het Jackass programma is maximaal 3 uur. 
De Jackass (vrijgezel) krijgt als hij of zij het volledige programma gehaald heeft als herinnering een bijpassend T-shirt uitgereikt.
 

Opdrachten   vrijgezellenfeest

Wilhelm Tell     
Wie kent het verhaal niet van Wilhelm Tell met de pijl en de appel. Ja, daar staat de vrijgezel dan, met knikkende knieën en trillende benen. Wie gaat er geraakt worden: de appel of …?

Vuurpeloton     
Richten… vuur! Volledig beschermd door een plastic vat wordt de vrijgezel onder vuurgenomen door de rest van de groep met echte Paintball-wapens.

Steketee Run     
In het parcours zitten meerdere hindernissen, zoals netten, schotjes en meer. De Steketee Run kan alleen maar gehaald worden als je samenwerkt. Dit heeft een sterk teamvormend karakter.

Toiletpottenspel     
Twee deelnemers nemen plaats op de toiletpotten, de rest mag mikken op de omklapborden. De grote vraag is: wie van de drie haalt een nat pak (of gat!).

Thunderball     
Vastgesnoerd met een driepuntsgordel, zittend in een ronde stalen kooi, rolt de groep de vrijgezel over een lachwekkend parcours. Boven, onder, boven, onder: waar ben ik?

Walk Over     
Als laatste onderdeel moet de vrijgezel een aantal van zijn vrienden bedanken in de vorm van een koud biertje. Balancerend over een smalle balk boven de modderbak, met in ieder hand een glas bier, dient hij zijn opdracht te volbrengen.


Wat   zijn   de   kosten?

De prijs voor het Jackass programma is € 475,00 tot 10 personen + € 2,00 verzekering (verplicht). Voor elke extra persoon betaal je € 47,50 + verzekering inclusief één bakje koffie of thee bij ontvangst, Maximaal 24 personen.

Let op: Na de activiteit 'Jackass of Hengstenbal' is het douchen gratis!

Als je een combinatie wilt van Jackass en Paintball dan noemen wij dat Hengstenbal. Kijk daarom ook eens op de pagina van het Hengstenbal arrangement.
 

De   gouden   tip!

Je dag uitbreiden met een overheerlijk lunch en/of warmbuffet, barbecue arrangement of gewoon een lekkere borrelhap. Bij ons kan dit! 

Kijk voor alle mogelijkheden onder de knop "HONGER & DORST".

Jackass   vrijgezellenfeest    Breda   in   lente,    zomer,    herfst   &   winter 
De outdoor locatie van zuid Nederland!