Hengstenbal

Wil je een langer en uitgebreider programma voor jullie vrijgezellenfeest? Dan bieden wij de mogelijkheid om het Jackass programma uit te breiden met Paintball in een activiteit die wij Hengstenbal noemen! 

Vrijgezellenfeest   opdrachten

Het Jackass programma van 3 uur is zeer geliefd voor vrijgezellenfeesten, waarbij de vrijgezel zijn grenzen behoorlijk gaat verleggen. Voeg daar 3 uur Paintball aan toe en je hebt twee actieve en uitdagende programma's die uiteraard zorgen voor het ultieme vrijgezellenfeest! Je krijgt ook nog eens een dikke korting door het verstrekken van 250 Paintballs gratis per persoon!
 

Wat   ga   je   doen   met   Hengstenbal?

Bekijk hier het Jackass programma
Bekijk hier het Paintball programma

Het Hengstenbal programma is voor alle deelnemers, maar als je even niet wilt deelnemen, dan is dit natuurlijk geen probleem. Voor de vrijgezel is het uiteraard wel verplichte kost

De duur van het programma is maximaal 6 uur. De Jackass (vrijgezel) krijgt als hij of zij het volledige programma gehaald heeft als herinnering een bijpassend T-shirt uitgereikt.
 

Wat   zijn   de   kosten?

De prijs voor het Hengstenbal programma is € 785,00 tot 10 personen + € 2,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht). Voor elke extra persoon betaal je € 78,50 + de ongevallenverzekering (verplicht) inclusief één bakje koffie of thee bij ontvangst

Let op! Na de activiteit 'Jackass of Hengstenbal' is het douchen gratis!
 

De   gouden   tip!

Je dag uitbreiden met een overheerlijk lunch en/of warmbuffet, barbecue arrangement of gewoon een lekkere borrelhap. Bij ons kan dit! 

Kijk voor alle mogelijkheden onder de knop "HONGER & DORST".

 

Paintball   en   jackass   in   lente,    zomer,    herfst   &   winter


 

De outdoor locatie van zuid Nederland!