Expeditie-Robinson

Expeditie    Robinson 

Wie kent hét welbekende tv-programma Expeditie Robinson niet? In de loop der  jaren is het tv-programma uitgegroeid tot een waar succes. Dit komt mede door de uitdagende proeven die de eilandbewoners ondergaan. De proeven zijn niet alleen heel leuk en mooi in elkaar gezet maar er zit ook veel creativiteit en uitdaging in. Het recept voor een waanzinnig dagje uit in de omgeving van Breda.

Ons Expeditie Robinson arrangement is gebaseerd op het tv-programma en we hebben de "highlights" zo weten na te maken dat het voor elke doelgroep mogelijk is om mee te doen. In het arrangement zit meer dan genoeg uitdaging, samenwerking, doorzettingsvermogen maar vooral ook een heleboel fun en plezier. Dus alles wat je verwacht van een leuk dagje weg. Dit arrangement is geschikt voor deelnemers vanaf 13 jaar, vrijgezellenfeesten, team- en bedrijfsuitjes of gewoon een leuk dagje weg met je vrienden/vriendinnen/familie.

De eetproef hebben we overigens voor je eigen best wil bewust weggelaten!


Wat   ga   je   doen?

Verdeeld in 2 of meerdere kampen (Noord & Zuid) afhankelijk van de aantal deelnemers onderga je de volgende proeven:

Steketee Run      
Dit is een parcours dat je met de gehele groep zo snel mogelijk dient te volbrengen. In het parcours zitten diverse hindernissen die alleen maar gehaald kunnen worden als je samenwerkt. Dit onderdeel heeft dus een sterk teambuilend karakter.

Speleo-Klimrace      
Zorg dat jouw kamp als eerste de balk op 6 meter hoogte weet aan te tikken en win dit onderdeel. Maar voordat je gaat klimmen dien je eerst de puzzel in zwijgstilte op te lossen. Eenmaal opgelost klikt de instructeur het zekertouw aan de klimmer waarna hij/zij via een smalle speleologie-ladder naar 6 meter hoogte dient te klimmen. Uiteraard gaat het om samenwerking dus jullie gaan zelf de klimmer zekeren en zorgen dat de ladder klimbaar wordt.

Beerpong met handboog en stompe pijl      
Het bekende drankspel maar dan XXL. De ping-pong balletjes worden vervangen voor een handboog met stompe pijlen. Schiet alle 6 de vaten vol met een pijl of alle tegenstanders uit het veld en win met jouw kamp dit onderdeel. Maar pas op dat je zelf niet geraakt wordt en je ineens uit het spel ligt. 

Walk-Over      
Je gaat met een bamboekoker zoveel mogelijk water verplaatsen van bak A naar bak B. Klinkt simpel totdat je ontdekt dat de koker aan twee kanten open is, je over een evenwichtsbalk moet met daaronder water en als dat nog niet genoeg is dien je ook nog rondzwaaiende zakken te ontwijken die door het andere kamp op je af geslingerd worden. 

Balkproef      
Daar sta je dan op je eigen balk te balanceren in volle concentratie. Je kunt de andere deelnemers recht in hun ogen aankijken en je voelt de spanning stijgen. Op teken van de instructeur schuif je naar voren waarna de balk steeds smaller wordt en de deelnemers steeds korter bij elkaar komen te staan. Weet je concentratie en balans te behouden en blijf het langste staan van iedereen.   

Bijlwerp Finale
Als klap op de vuurpijl een korte finale door middel van een aantal geworpen bijlen op de daarvoor bestemde bijlwerpborden! 

Het programma duurt maximaal 3 uur. Het is zo ontwikkeld dat het voor iedereen goed te volbrengen is. 
 

Wat   zijn   de   kosten?

De prijs is € 480,00 tot 10 personen + € 2,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht). Voor elke extra persoon betaal je € 48,00 + de verplichte ongevallenverzekering inclusief één bakje koffie of thee bij ontvangst. Maximaal 24 personen.
 

De   gouden   tip!

Je dag uitbreiden met een overheerlijk lunch en/of warmbuffet, barbecue arrangement of gewoon een lekkere borrelhap. Bij ons kan dit! 

Kijk voor alle mogelijkheden onder de knop "HONGER & DORST".

 

Expeditie   Robinson   activiteiten  in   de   omgeving   van Breda
in   lente,    zomer,    herfst   &   winter 
De outdoor locatie van zuid Nederland!