Arrowball

Archery Tag   /   Arrow Tag   /   Arrow Ball

Gewapend met alleen een handboog en een aantal pijlen sluip je door onze velden op jacht naar je vrienden. Het is je gelukt om dichterbij te komen, je spant je boog en legt aan maar net voordat je wilt schieten wordt je zelf geraakt. Je hoort een gelach en iemand roept "yes hebbes". Je hand gaat omhoog en je meld je bij de instructeur. Maar geen nood voor je het weet ben je weer terug in het spel en is de jacht opnieuw geopend. 
 

Wat   ga   je   doen   met  Arrowball?

Voordat je daadwerkelijk het veld in gaat om te spelen krijg je een uitgebreide workshop handboogschieten. De kneepjes van het vak worden je bijgebracht en iedere positie die denkbaar is in veld wordt behandeld. Na de workshop ben je dan ook echt klaar om de strijd met elkaar aan te gaan.

Na de workshop worden er 2 teams gemaakt die tegen elkaar gaan strijden in het veld. Door middel van diverse spellen en het tactisch spelen met je team waan je jezelf al snel in de middeleeuwen. 

De tijdsduur van het Arrowball arrangement is maximaal 2 uur.
 

Wat   is   inbegrepen   bij   Arrowball?

De volgende zaken zijn inbegrepen bij de Arrowball:
  • één bakje koffie of thee bij ontvangst
  • een leuke en enthousiaste instructeur alleen voor jouw groep
  • handboog
  • voldoende pijlen (speciale veiligheidspijlen)
  • gezichtsmasker
  • prijsje/aandenken voor de "goeiste" speler
 

Wat   zijn   de   kosten?

De prijs voor de Arrowball is € 350,00 tot 10 personen + € 2,00 ongevallenverzekering p.p. (verplicht). Voor elke extra persoon betaal je € 35,00 p.p. + verzekering.
 

De   gouden   tip!

Je dag uitbreiden met een overheerlijk lunch en/of warmbuffet, barbecue arrangement of gewoon een lekkere borrelhap. Bij ons kan dit! 

Kijk voor alle mogelijkheden onder de knop "HONGER & DORST".
 

Arrow Ball   in   lente,    zomer,    herfst   &   winter 
De outdoor locatie van zuid Nederland!