Adventure Game

Adventure    Game

Dagje uit in Brabant? Onze Adventure Game is een inspannende ontspanning. Deze outdoor activiteiten zijn zo ontwikkeld dat het voor iedereen goed te doen is, dus geschikt voor alle leeftijden. Daar komt nog bij dat het niveau van het programma aan de groep wordt aangepast.


Wat   ga   je   doen?

In ons prachtige bos gaan jullie onder andere de volgende outdoor activiteiten verrichten:

Levende Cactus       
1 persoon is de cactus en de anderen de stekels. Als de 20 stekels (bezemstelen) door de cactus zijn gestoken terwijl jij erin staat, heb je 100 punten!

Spijkerbroek hangen      
Lachen, gieren, brullen, want we gaan spijkerbroekhangen boven een bak met water. Wie kan lang blijven hangen en houdt het droog?

Steketee Run      
Dit is een parcours dat je met de gehele groep zo snel mogelijk moet volbrengen. In het parcours zitten diverse hindernissen die alleen maar gehaald kunnen worden als je samenwerkt. Dit onderdeel heeft dus een sterk teamworkkarakter.

Pamperjumpen      
Bij dit onderdeel moet je eerst in de vier meter hoge paal klimmen (je wordt natuurlijk beveiligd) om daarna met ware doodsverachting naar de twee meter verder gelegen trapeze te springen. Met behulp van de teamleden land je weer veilig op de begane grond.

Kratstapelen     
Welke groep maakt de hoogste toren met de bierkratjes? 1 persoon van elk team wordt met een touw gezekerd en gaat naar boven, de rest geeft de kratjes aan.

Lage touwaan      
Samen spannend de touwbaan overbruggen met diverse obstakels en op verschillende manieren.

Het programma duurt maximaal 3 uur. Het is zo ontwikkeld dat het voor iedereen goed te volbrengen is. Voor de echte ‘die hards’ maken we op verzoek de outdoor activiteiten zwaarder.
 

Wat   zijn   de   kosten?

De prijs is € 375 tot 10 personen + € 2,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht). Voor elke extra persoon betaal je € 37,50 + de verplichte ongevallenverzekering inclusief één bakje koffie of thee bij ontvangst
 

De   gouden   tip!

Je dag uitbreiden met een overheerlijk lunch en/of warmbuffet, barbecue arrangement of gewoon een lekkere borrelhap. Bij ons kan dit! 

Kijk voor alle mogelijkheden onder de knop "HONGER & DORST".

 

Kindersurvival

Als de kinderen erbij zijn hebben we voor hen het Kindersurvivalprogramma met allemaal stoere, maar vooral leuke activiteiten in ons survivalbos. Kijk snel bij Kindersurvival voor meer informatie!
 

Outdoor activiteiten   in   lente,    zomer,    herfst   &   winter 
De outdoor locatie van zuid Nederland!