Uitdagende vrijgezellenfeesten Brabant

De invulling van een perfect vrijgezellenfeest in Brabant begint bij Steketee Outdoor Centrum! Voor zowel mannen als vrouwen hebben we een aantal uitdagende activiteiten samengesteld, waar nog lang over nagepraat zal worden!
 

Het   ultieme   vrijgezellenfeest  in  Brabant  met   Jackass

Ons unieke Jackass programma is zeer geliefd voor vrijgezellenfeesten, waarbij de vrijgezel (man of vrouw) zijn grenzen behoorlijk gaat verleggen! Een waanzinnige dag voor en met de vrijgezel, waar plezier en vriendschap voorop staat, met daarbij de nodige uitdagingen uiteraard.


Hengstenbal   met   Jackass   en   Paintball

Voor de groepen die het Jackass arrangement willen combineren met een paar uur Paintball, hebben we het Hengstenbal programma samengesteld. Maar liefst 6 uur aan outdoorplezier, waarbij alle aspecten van een ultiem vrijgezellenfeest in Brabant aan bod komen.


Dames   verleggen   hun   grenzen   bij   Steketee  Outdoor  Centrum

Wie denkt dat er alleen mannen bij ons te gast zijn heeft het volkomen verkeerd! Vele dames zijn je voor gegaan op ieder soort programma. Wil je het toch wat rustiger aan doen maar het wel stoer houden? Dan is er succes verzekerd met de Schietworkshop of de interactieve speurtocht One-Hundred.

 


Complete   dagarrangementen   i.s.m.   onze  partners!

Een complete dag organiseren vergt altijd erg veel tijd en alles haarfijn op elkaar aansluiten is al bijna een sport an sich. Voor jou gemak hebben wij in samenwerking met onze partners diverse dagarrangementen samengesteld. Een complete dag van A tot Z door Steketee Outdoor Centrum georganiseerd. Makkelijk toch? Kijk voor meer informatie daarom ook snel bij dagarrangementen of vraag naar de mogelijkheden via info@steketeeoutdoor.nl.


Lees de ervaringen van onze gasten

 

De outdoor locatie van zuid Nederland!