Teambuilding outdoor activiteiten

Steketee Outdoor Centrum biedt voor teams van bedrijven en clubs een outdoor activiteiten  programma aan waarbij teambuilding centraal staat, maar waar natuurlijk ook veel gelachen wordt!

 

Paintball   voor   stoere   teamleden

Een wedstrijdje paintball kan natuurlijk ook! Bij Steketee Outdoor Centrum ga je met jouw groep diverse spellen spelen die tactisch steeds moeilijker worden. Jullie worden gedurende deze stoere spellen langzaam opgeleid tot een echt SWAT-member.

 

Genoeg   uitdaging   en   avontuur

De Adventure Game leent zich uitstekend voor een leuk personeelsuitje of groepsactiviteit. De Adventure Game is een inspannende ontspanning. Het spel is zo ontwikkeld dat het voor iedereen goed te doen is, dus geschikt voor alle leeftijden. Daar komt nog bij dat het niveau van het programma aan de groep wordt aangepast. Uitdagingen genoeg tijdens de levende cactus, het spijkerbroek hangen, de pamperjump en het kratstapelen!

 

GPS tocht   met   leuke   opdrachten

Bij de GPS Tocht lopen de groepen door de mooie West-Brabantse bossen, waarbij de (in)spanning van het vinden van nieuwe coördinaten wordt afgewisseld door ontspanning en een mooie omgeving. Een spannende tocht met vele opdrachten, zoals coördinaatherkenning, geocache, rebus, opdrachten en het overwinnen van verschillende obstakels.

 

Lees de ervaringen van onze gasten


Activiteiten

De outdoor locatie van zuid Nederland!