Werkwijze Steketee Outdoor Centrum

Bij Steketee Outdoor Centrum kun je outdoor activiteiten boeken van 2, 3, 4 of 6 uur. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk groepen op een goede en betrokken manier begeleiden, zonder dat de verschillende programma’s door elkaar lopen. Groepsactiviteiten kunnen op iedere dag van de week plaatsvinden, zolang er voldoende plaats is. Kinderfeestjes vinden altijd plaats op woensdag, vrijdag of zondagmiddag.
 

Foto’s   en   video-opname

Tijdens onze outdoor activiteiten bestaat de mogelijkheid dat er foto’s en/of video-opnames gemaakt worden voor publiciteitsdoeleinden. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit kenbaar maken aan de organisatie per mail naar info@steketeeoutdoor.nl of op de dag zelf bij de verantwoordelijke instructeur. Uiteraard houden wij hier dan graag rekening mee.
 

Reserveren   van  Outdoor   activiteiten

Als je een activiteit wilt reserveren, klik je op de button RESERVEREN. Je vult vervolgens het formulier in met de specifieke wensen voor jouw groep en klikt op verzenden. Als wij het formulier binnen krijgen, controleren wij de aanvraag, checken in ons systeem of alles klopt en of de gewenste activiteit mogelijk is op tijdstip naar wens. Als dit zo is, wordt de voorlopige reservering ingeboekt in ons systeem. Je ontvangt hiervan een bevestiging die wij graag voor akkoord getekend retour ontvangen. Indien de eerste wens niet in te vullen is dan nemen wij contact met je op.
 

Facturatie  en   betalingscondities

Als de getekende bevestiging bij ons is ontvangen, ontvang je van ons een factuur voor de volledige betaling. Wanneer de betaling is voldaan wordt je boeking pas definitief. Rest ons alleen nog jouw groep een onvergetelijke dag te bezorgen!

NB. Wij beschikken helaas niet over pin-faciliteiten en hier wordt je tijdens de reserverings meermaals opgewezen. Zorg er dus voor dat je voldoende contanten bij hebt om de resterende kosten op de dag zelf te kunnen betalen!

De outdoor locatie van zuid Nederland!