Veiligheid

Steketee Outdoor Centrum is aangesloten bij het Sport Institute Europe bijna de grootste vereniging voor buitensportondernemingen in Nederland en daarbuiten. Het sportinstituut heeft het keurmerk in het leven geroepen zodat buitenstaanders kunnen zien dat de buitensportorganisatie zijn zaken veilig en goed voor elkaar heeft. 
 

TUV   veiligheidscertificaat  en  het  Keurmerk  Approved  Member

Keurmerk: Approved Member. Dit keurmerk wordt afgegeven door het sportinstituut wanneer het risicomanagementplan goed is uitgewerkt en in de praktijk functioneerd. Dit keurmerk kan pas na 1 jaar lidmaatschap worden uitgegeven. Op het keurmerk worden tevens de buitensportdiciplines aangeven en het risiconiveau.

Steketee Outdoor Centrum beschikt als enige paintballpark in Zuid-Nederland over het TüV veiligheidscertificaat. Ook zijn wij ISO-gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van een gedegen bedrijfsvoering en optimale veiligheid!

Steketee Outdoor Centrum besteed extra aandacht aan veiligheidsaspecten van buitensportactiviteiten. Wij verplichten ons om met een speciaal veiligheidssysteem te werken, dat jaarlijks getoetst wordt door TüV Service Check Nederland. TüV is een onafhankelijke en erkende instantie die volgens vastgestelde standaards het veiligheidsbeleid van buitensportondernemingen beoordeelt. Onderdelen van het veiligheidssysteem zijn onder andere een uitgebreide risicoanalyse van activiteiten, beheersmaatregelen voor risico’s, registraties en controles van gebruikte materialen.

Verzekering

Je boekt een activiteit bij het Steketee Outdoor Centrum ruim op tijd. In de periode voor aanvang van de activiteiten datum kan er altijd iets gebeuren waardoor de activiteit uitgesteld of zelfs geannuleerd dient te worden. De annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt deze kosten. Ook biedt deze verzekering dekking tijdens de activiteit, bv. als je plotseling naar huis moet of door een ongeval in het ziekenhuis wordt opgenomen. Dan worden niet gebruikte dagen vergoed.

Kosten: Combinatie van Aflopende Annuleringsverzekering en Groepsannuleringsverzekering

De premie is 5,5% voor de Aflopende Annuleringsverzekering plus het percentage van de Groepsannuleringsverzekering.

Individueel kan men dan annuleren voor redenen volgens bovenstaande dekkingsoverzicht, rekening houdend met de maximale uitkering voor alle verzekerden samen en als totale groep voor redenen genoemd onder de dekkingsvoorwaarden van de Groepsannuleringsverzekering. Verder nog € 5,00 poliskosten en 21% assurantiebelastingen.

v  11 t/m 20 personen         3½ %   + 5 ½ % =  9    %

v  21 t/m 40 personen         4½ %   + 5 ½ % = 10    %

v  41 t/m 60 personen         5   %   + 5 ½ % = 10 ½ %

v  61 t/m 80 personen         5½ %   + 5 ½ % = 11     %

v  81 t/m 100 personen       6   %   + 5 ½ % = 11 ½ %


De outdoor locatie van zuid Nederland!