Over ons Team

Steketee Outdoor Centrum werkt met een groot team van enthousiaste, goed opgeleide instructeurs die iedere keer weer hun best doen om elke activiteit tot een onvergetelijke belevenis te maken. Kom naar Steketee Outdoor voor de leukste teambuilding spelletjes

Instructeur teambuilding

"Waarom het werken bij Steketee Outdoor centrum zo leuk is, is omdat het nooit gaat vervelen, altijd uitdagend is en nooit hetzelfde. In de 7 jaar dat ik al instructeur ben, blijf ik me dan ook verbazen over de dingen die ik meemaak. De activiteiten blijven misschien hetzelfde, maar elke dag  is anders. Dit is ook wat het werken als instructeur bij Steketee zo boeiend maakt. Je weet gewoon nooit wat je kan verwachten. Om een groep goed  te begeleiden en  ze zo de dag van hun leven te bezorgen, denk ik dat je als instructeur gewoon jezelf moet blijven. Door een groep te laten zien hoe kundig je bent d.m.v. een boeiende en professionele instructie en een gezonde dosis humor, bezorg je ze ook die dag. En dat is natuurlijk altijd waar het omdraait. Daar krijg ik als instructeur heel veel energie van!"

Instructeur
Inmiddels al weer 10 jaar werkzaam bij Steketee Outdoor Centrum (SOC). Ooit begonnen als stagiaire onder de harde maar bezielende leiding van Bert Steketee. Die stage heeft me o.a. geleerd om instructie te geven aan groepen mensen, van 8 tot 40 man en later zelfs tot 200 mensen! Veel sociale leermomenten gehad: bij SOC krijgen we veel verschillende soorten groepen over de vloer. En dat is nu precies waar het bij SOC om draait, althans, voor mij: een dag met elkaar de mooiste en creatiefste activiteiten doen, op een fantastische locatie! Sociaal bezig zijn dus. Na mijn stage ben ik doorgegaan als instructeur en ben ik vooral tijdens het outdoor-hoogseizoen blijven werken voor SOC. Als instructeur heb ik veel ervaring opgedaan bij SOC en kan ik mezelf inmiddels een van de meer ervaren instructeurs noemen. Het blijft fantastisch om te zien hoe groepen binnenkomen en na het startschot veranderen van mannen in jongens en v.w.b. de vrouwen… die gaan heel leuk mee in de sfeer! Super! Het is de dag van de groep en vaak de vrijgezel, wat meestal neerkomt op de dag van de groep dus :P Ik ben er dan bij om jullie veiligheid bij de verschillende onderdelen te waarborgen. Omdat ik niet geloof in één richtingsverkeer (instructie van mijn kant) probeer ik de groep uit te dagen mee te laten denken over hun eigen veiligheid, wat bij sommige activiteiten nodig is! Het kan soms best spannend worden (Jackass bijvoorbeeld;) ), dus ik wil als instructeur bij aanvang van het programma dat iedereen beseft waar hij of zij mee bezig is om ongelukken te voorkomen. Door de week ben ik ook vaak in het bos te vinden, maar dan bij een ander bedrijf. Toch hoop ik het werk bij SOC nog een decennia te mogen doen, zolang de mannen maar jongens blijven en iedereen zichzelf heel houdt!  Tot snel bij Steketee Outdoor Centrum, ik hoop dat u ook teambuilding spelletjes komt doen!

Erkend   leerbedrijf

Steketee is een erkend leerbedrijf vanuit Calibris, Kenwerk en sinds kort Ecabo en SBB. Voor diverse opleidingen op het gebied van sport, bewegen en leisure is ons bedrijf al sinds jaren een waardevol leerbedrijf gebleken. Neem voor de stagemogelijkheden contact met ons op.

De outdoor locatie van zuid Nederland!