Fantastische Outdoor Locatie vlakbij Roosendaal

Verscholen in het mooie buitengebied van Rucphen bevindt zich onze outdoorlocatie vlakbij Roosendaal. Hoewel de meeste van onze activiteiten natuurlijk in de buitenlucht plaatsvinden, beschikken wij ook over een sfeervolle workshopruimte. Een voormalige stal, die we omgebouwd hebben tot een prachtige stille ruimte. De workshopruimte wordt gebruikt voor de ontvangst van groepen en het gezamenlijk nuttigen van maaltijden als het weer dit niet toelaat buiten.

Workshopruimte     Huren  

Onze inspirerende locatie is ook te huur voor een vergadering, workshop, bijeenkomst, training of coachingsessie. De ruimte biedt een rustige uitstraling en is voorzien van een beamer en projectiescherm, draadloos internet, flip-over, verduistering voor presentaties, bar en een stoer terras. De ruimte is vrij in te richten. En je zit middenin het bos, dus dat biedt volop mogelijkheden voor een lekkere frisse wandeling tussendoor!

Anders   vergaderen

We kregen regelmatig de vraag van onze gasten en ook vanuit ons netwerk of het mogelijk was om hun vergaderingen of zakelijke besprekingen te combineren met een buitenactiviteit. Een leuke combinatie van business & pleasure, waarbij gelijk gewerkt wordt aan teambuilding, dat is pas effectief! We bieden graag de mogelijk aan om anders te vergaderen, waarbij je onze gasterij kunt afhuren voor een vergadering, brainstormsessie of werkoverleg en dit kunt combineren met een leuke buitenactiviteit en eventueel eten en drinken.

Business & Pleasure arrangement
  • vergaderruimte gasterij;
  • koffie/thee/water;
  • flip-over en beamer met projectiescherm;
  • lunchbuffet;
  • actief outdoorprogramma van 2 uur.

Interesse?

Meer weten over de mogelijkheden van de Gasterij, al dan niet gecombineerd met een outdooractiviteit nabij Roosendaal? Bel of mail ons voor meer informatie of een locatiebezoek!

De outdoor locatie van zuid Nederland!