Over ons

Bij Steketee Outdoor Centrum kun je terecht voor stoere activiteiten voor kids en tieners, verrassende teamuitjes voor bedrijven en clubs, uitdagende vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen, gezellige activiteiten voor vitale 50+’ers en leuke sportieve familiereünies. Kortom: voor elk wat wils, waarbij actie en sportiviteit de boventoon voeren, maar gezelligheid en teambuilding minstens zo belangrijk zijn!
 

Prachtige   locatie   in   het   buitengebied   van   Rucphen

Onze prachtige locatie is gelegen in het buitengebied van Rucphen in West-Brabant. Maar ook als je een actieve invulling wilt op jullie eigen locatie, komen we graag naar jullie toe. Ons Outdoor Activiteiten Centrum is 7 dagen per week geopend, zodat we ruime keuze hebben qua dagen en tijden om een groepsactiviteit te organiseren.
 

Van   Korps   Commandotroepen   naar   eigen   Outdoorcentrum   Brabant

Steketee Outdoor Centrum is opgericht door Bert Steketee, die vroeger als beroepsmilitair bij het Korps Commandotroepen te Roosendaal werkte. In zijn vrije tijd begeleidde hij diverse groepen op recreatieve wijze. Deze uitstapjes waren gericht op de ware betekenis van het woord ‘survival’, met als ingrediënten een kaart, kompas, slapen in noodonderkomens en zelfgemaakte bossoep. Toen Bert in 1992 stopte bij het Korps Commandotroepen, was de keuze voor een eigen Outdoor Centrum een logische stap.


Het   Outdoor   Centrum   van   West-Brabant

En inmiddels is Steketee Outdoor Centrum uitgegroeid tot hét Outdoor Centrum van West-Brabant. Dit komt vooral door het gevarieerde aanbod van activiteiten voor alle leeftijden. Voor elke groep is er wel een passende activiteit of een invulling op maat.  
Maar ook het enthousiaste team van instructeurs zorgt ervoor dat groepen altijd met een positieve beleving terugkijken op hun activiteit bij ons. En daar zijn we natuurlijk best trots op!

De outdoor locatie van zuid Nederland!