Teenagesurvival

Absoluut verboden voor ouders!

Als ouders deze pagina toch betreden, is dat geheel voor eigen risico!

Whatsup?! Wil jij de meest dope dag samen met je vrienden? En vind jij het niet leuk dat je te jong of te oud gevonden wordt? Dan is teenage survival echt wat voor jou met onwijs heftige onderdelen voor jou en je homies! Het programma heeft speciale activiteiten voor jongeren (jongens en meisjes) van 13 t/m 17 jaar. Jullie maken twee groepen, die gaan strijden tegen elkaar. Als jouw groep wint, bepalen jullie de Punishment opdracht voor de andere groep.
 

Teenagesurvival, wat   ga   je   doen?

( 1,5 meter corona proof)

Survivalbaan     (1,5 m. proof)
Dit is een parcours dat je met de gehele groep zo snel mogelijk moet volbrengen. In het parcours zitten diverse hindernissen die alleen maar gehaald kunnen worden als je goed samenwerkt. Dit onderdeel heeft dus een sterk teamworkkarakter.

Boogschieten     (1,5 m. proof)
Met de handbogen op doelen schieten.

Kratstapelen     (1,5 m. proof voor deze doelgroep)
Welke groep maakt de hoogste toren met de bierkratjes? 1 persoon van elk team wordt met een touw gezekerd en gaat naar boven, de rest geeft de kratjes aan.

The Walking Punishment     (1,5 m. proof)
Balancerend over een smalle balk, omgeven door water naar de overkant toelopen en maar hopen dat je niet geraakt gaat worden door de rondzwaaiende zakken.

The Toilet Punishment     (1,5 m. proof)
Om de beurt nemen er drie personen plaats op de toiletpotten. De rest mag mikken op de omklapborden. De grote vraag is: wie haalt een nat pak (of gat!).

The Rolling Punishment     (niet 1,5 m. proof dus andere leuke activiteit hiervoor in de plaats)
Vastgesnoerd met een driepuntsgordel, zittend in een ronde stalen kooi, rolt jouw groep je naar beneden. Boven, onder, boven, onder: waar ben ik?

Let op: In overleg kunnen we de water-punishment-opdrahcten vervangen voor spectaculaire droge activiteiten
 

Tijdsduur

De duur van het totale programma is maximaal 2,5 uur.
 

Wat   zijn   de   kosten   van   de   Teenagesurvival?


De prijs is € 25,00 p.p. (minimaal 8 personen) + € 2,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie/thee voor de ouders en/of begeleiders gedurende het arrangement.
 

Survivalen   in   het   voorjaar   &   zomer   Nederland

De outdoor locatie van zuid Nederland!