Teenage survival

Absoluut verboden voor ouders!

Als ouders deze pagina toch betreden, is dat geheel voor eigen risico!

Whatsup?! Wil jij de meest dope dag samen met je vrienden? En vind jij het niet leuk dat je te jong of te oud gevonden wordt? Dan is teenage survival echt wat voor jou met onwijs heftige onderdelen voor jou en je homies! Het programma heeft speciale activiteiten voor jongeren (jongens en meisjes) van 13 t/m 17 jaar. Jullie maken twee groepen, die gaan strijden tegen elkaar. Als jouw groep wint, bepalen jullie de Punishment opdracht voor de andere groep.
 

Survival Nederland? Wat   ga   je   doen?

Survivalbaan
Dit is een parcours dat je met de gehele groep zo snel mogelijk moet volbrengen. In het parcours zitten diverse hindernissen die alleen maar gehaald kunnen worden als je goed samenwerkt. Dit onderdeel heeft dus een sterk teamworkkarakter.

Boogschieten
Met de handbogen op doelen schieten.

Kratstapelen
Welke groep maakt de hoogste toren met de bierkratjes? 1 persoon van elk team wordt met een touw gezekerd en gaat naar boven, de rest geeft de kratjes aan.

The Walking Punishment
Balancerend over een smalle balk, omgeven door water naar de overkant toelopen en maar hopen dat je niet geraakt gaat worden door de rondzwaaiende zakken.

The Toilet Punishment
Om de beurt nemen er drie personen plaats op de toiletpotten. De rest mag mikken op de omklapborden. De grote vraag is: wie haalt een nat pak (of gat!).

The Rolling Punishment
Vastgesnoerd met een driepuntsgordel, zittend in een ronde stalen kooi, rolt jouw groep je naar beneden. Boven, onder, boven, onder: waar ben ik?
 

Tijdsduur

De duur van het totale programma is maximaal 2,5 uur.
 

Honger   en   dorst

Bij al onze stoere kinderuitjes is er gratis ranja voor de deelnemers inclusief één zakje chips per deelnemer. Het is ook mogelijk om zelf wat te drinken en snoep mee te nemen om deze in de pauze te nuttigen.

Om het uitje helemaal compleet te maken is het leuk om af te sluiten met een Happy Meal of Medium Menu bij 1 van de  Mc Donalds filialen bij ons in de buurt (Roosendaal, Etten-Leur of Oud Gastel). Deze zijn gelegen aan de A-58 en A-17 dus altijd op de route terug naar huis. Deze worden vooraf geboekt bij ons zodat er geen wachttijden zijn, je altijd kunt zitten en er zit 1 sausje p.p. gratis bij.

Je betaald dit bij des betreffende Mc Donalds filiaal volgens de daar geldende tarieven. 

 

Wat   zijn   de   kosten   van   teenage   survival?

De prijs is € 25,00 p.p. (minimaal 8 personen) + € 2,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie/thee voor de ouders en/of begeleiders gedurende het arrangement. Voor de deelnemende kinderen schenken we gratis ranja in de pauze en iedere deelnemer krijgt één zakje chips gratis.
 

Survival   Nederland 
De outdoor locatie van zuid Nederland!