sneeuwballengevecht

Een ouderwets gezellig sneeuwballengevecht… wie heeft dat nu niet gedaan? Jammer eigenlijk dat we maar zo weinig sneeuw kennen in ons kikkerlandje. Maar niet getreurd: bij ons kun je in ieder jaargetijde, dus ook in de zomer!, een sneeuwballengevecht houden. Hoe leuk is dat! Wil jij ook een sportief en uitdagend sneeuwballengevecht organiseren met vrienden, familie of collega’s? Boek dan nu een sneeuwballengevecht bij Steketee Outdoor Centrum en capture the flag!
 

Wat   ga   je   doen   tijdens  capture the flag?

Je gaat steeds met twee teams gedurende anderhalf uur strijden om de vlag te veroveren. Je speelt minimaal vier spellen. Maar… dat is niet alles. Voor jullie het spel gaan spelen, leg je eerst een parcours af met jouw groep op XL ski’s. Wanneer dit is volbracht, kunnen jullie starten met sneeuwballen maken. Maar let op: je hebt hier maar een beperkte tijd voor, dus een goede samenwerking is van belang! De duur van het totale programma is 2 uur.
 

Wat   is   inbegrepen?

De volgende zaken zijn inbegrepen bij ons sneeuwballengevecht:
  • Uiteraard ruim voldoende sneeuw
  • Helm met veiligheidsbril
  • Prachtig spelgebied
 

Wat   zijn   de   kosten?

De prijs is € 25,00 p.p. met een minimaal aantal van 10 betalende personen + € 2,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht).  
De outdoor locatie van zuid Nederland!