One-Hundred

Dé outdoor speurtocht met avontuurlijke wandeling is geschikt als kinderactiviteit, maar ook voor volwassenen is het leuk om te doen. De outdoor speurtocht speelt zich af tussen de prachtige polders en bossen van Rucphen. Tijdens deze outdoor speurtocht spelen jullie spelletjes tijdens een avontuurlijke wandeling. Wie wil dat nu niet? 

Scoor exact 100 punten door de vragen op te speuren en ze juist te beantwoorden, maar let op de tijd, want je hebt natuurlijk maar 100 minuten om dit spel te winnen. De vragen, raadsels en opdrachten zijn uiteenlopend qua niveau en thema. Zonder samenwerking en communicatie kunnen bepaalde opdrachten zeer lastig zijn dus goed overleggen en samenwerken is een must! Tijdens het spel kun je ook nog eens contact leggen met de andere teams via een chatfunctie in de app. Heerlijk om elkaar op een verkeerd been te zetten en goed op te jutten.

Beantwoord je de vraag goed dan krijg je natuurlijk de bijbehorende punten maar beantwoord je hem fout dan is de vraag weg en zul je snel op zoeken moeten naar nieuwe vragen. Weet jij als eerste exact 100 punten bij elkaar te scoren met je team dan zijn jullie de gelukkige winnaar!

One-Hundred is een leuke outdoor speurtocht in Brabant met een competitief element voor jong en oud. Ideaal als teambuildingsuitje voor de gehele familie, je bedrijf, kinderfeestje, vriendengroep of je vereniging.

LET OP: Het spel wordt gespeeld via één eigen smartphone per team waarbij internet vereist is. Tijdens de uitleg wordt je verzocht een gratis app te downloaden en in te loggen met unieke spelcodes. Geen nood! Het kost nauwelijks MB's.


Wat  zijn  de  mogelijkheden?

One-Hundred is een vooraf ingesteld spel en wordt gespeeld via de gratis app LoQuiz. Het spel is zo ontwikkeld dat je dit al kunt spelen vanaf 4 personen tot oneindig veel mensen. 

Mocht je de wens hebben om het spel te thematiseren naar jouw bedrijf of groep dan is ook dit mogelijk. Via het systeem kunnen we waar ook ter wereld het spel plaatsen en de speurtocht opdrachten aanpassen naar wens.
 

Wat  zijn  de   kosten?

De prijs voor het One-Hundred spel, vanaf onze locatie, is € 23,00 p.p. (minimaal 4 deelnemers) + € 2,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht). Uiteraard word je bij ontvangst getrakteerd op één gratis bakje koffie/thee van het huis.

Mocht de wens er zijn om het spel te thematiseren of vanaf een andere locatie te starten dan komt er een meerprijs bij afhankelijk van het te verrichten werk. Voor meer informatie over de outdoor speurtocht of speurtocht opdrachten kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via: info@steketeeoutdoor.nl

Op zoek naar een andere leuke kinderactiviteiten? Steketee Outdoor biedt ook kindersurvival en kinderpaintball aan!
 

Outdoor   speurtocht

De outdoor locatie van zuid Nederland!