Kindersurvival

Survival kinderfeestje Brabant

Je gaat samen met de jarige en zijn of haar vriendjes survivallen tijdens een outdoor kinderfeestje bij Steketee Outdoor Centrum. Bij aankomst wordt er eerst een stoere legercamouflagejas uitgereikt, waarna de survivaltijgers met z’n allen het survivalbos gaan verkennen. Na anderhalf of twee uur heerlijk in de natuur bezig geweest te zijn, krijgt de jarige tijger van ons een heus survivalcertificaat uitgereikt.
 

Beschikbare   dagen   en   tijden   kindersurvial


Woensdag:  14.00 en 16.00 uur
Vrijdag:       vanaf 14.00 uur
Zondag:      12.00, 14.00 en 16.00 uur
 

Wat   ga   je   doen   met   het   survival kinderfeestje?

De Kindersurvival is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en de Kindersurvival-Plus voor 8 t/m 12 jaar. De duur van het totale programma is 1,5 uur (of 2 uur voor de Kindersurvival-Plus met boogschieten als extra activiteit).

Welke outdoor activiteiten staan er op het programma:

  • stormbaan
  • spijkerbroekhangen
  • touwbaan
  • Paintball scherpschieten op borden
  • touwtrekken
  • boogschieten met stompe pijlen (alleen bij Kindersurvival Plus)


Wat   zijn   de   kosten?

Kindersurvival
De prijs is € 13,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie en thee voor ouders en/of begeleiders gedurende het arrangement. 

Kindersurvival-Plus (met boogschieten als extra activiteit)
De prijs is € 16,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) +  1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie en thee voor ouders en/of begeleiders gedurende het arrangement. 


Honger   en   dorst  

Bij al onze stoere kinderfeestjes is het mogelijk om zelf wat drinken en snoep mee te nemen om deze in de pauze te nuttigen.

Om het kinderfeestje helemaal compleet te maken is het leuk om af te sluiten met een Happy Meal of Medium Menu bij 1 van de  Mc Donalds filialen bij ons in de buurt (Roosendaal, Etten-Leur of Oud Gastel). Deze zijn gelegen aan de A-58 en A-17 dus altijd op de route terug naar huis. Deze worden vooraf geboekt bij ons zodat er geen wachttijden zijn, je altijd kunt zitten en er zit 1 sausje p.p. gratis bij.

Je betaald dit bij des betreffende Mc Donalds filiaal volgens de daar geldende tarieven.


Kindercombinatie

Je kunt nu ook kiezen voor een combinatieprogramma van de Kindersurvival (zie programma hierboven, zonder boogschieten) en Kinderpaintball. Dit programma duurt 2,5 uur en kost € 22,50 p.p. + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht). Deze combinatie is gegarandeerd een succesvol Steketee kinderfeestje!

Survivallen   Brabant


 
De outdoor locatie van zuid Nederland!