Kindersurvival

Survival kinderfeestje Brabant

Je gaat samen met de jarige en zijn of haar vriendjes survivallen tijdens een outdoor kinderfeestje bij Steketee Outdoor. Bij aankomst wordt er eerst een stoere legercamouflagejas uitgereikt, waarna de survivaltijgers met z’n allen het survivalbos gaan verkennen. Na anderhalf of twee uur heerlijk in de natuur bezig geweest te zijn, krijgt de jarige tijger van ons een heus survivalcertificaat uitgereikt.

 

Beschikbare   dagen   en   tijden


Woensdag:  14.00 en 16.00 uur
Vrijdag:       vanaf 14.00 uur
Zondag:      12.00, 14.00 en 16.00 uur
 

Wat   ga   je   doen tijdens   het   Survival Kinderfeestje?

De Kindersurvival is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en de Kindersurvival-Plus voor 8 t/m 12 jaar. De duur van het totale programma is 1,5 uur (of 2 uur voor de Kindersurvival-Plus met boogschieten als extra activiteit).

Welke outdoor activiteiten staan er op het programma:

  • stormbaan
  • spijkerbroekhangen
  • touwbaan
  • Paintball scherpschieten op borden
  • touwtrekken
  • boogschieten met stompe pijlen (alleen bij Kindersurvival Plus)
 

Wat   zijn   de   kosten?

Kindersurvival
De prijs is € 13,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) + € 0,50 p.p. ongevallenverzekering (verplicht). 

Kindersurvival-Plus (met boogschieten als extra activiteit)
De prijs is € 16,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) +  0,50 p.p. ongevallenverzekering (verplicht).
 

Honger   en   dorst   tijdens  het   Survival Kinderfeestje?

Bij al onze stoere kinderfeestjes is het mogelijk om zelf wat drinken en snoep mee te nemen om deze in de pauze te nuttigen.

Om het kinderfeestje helemaal compleet te maken is het leuk om af te sluiten met een Happy Meal of Medium Menu bij 1 van de  Mc Donalds bij ons in de buurt tw. Roosendaal, Etten-Leur of Oud Gastel. Deze zijn gelegen aan de A-58 en A-17 dus altijd op uw route richting huis. Deze worden vooraf geboekt bij ons zodat er geen wachttijden zijn en waarbij er 1 sausje p.p. gratis is. Af te rekenen bij de Mc Donalds.
 

Kindercombinatie

Je kunt nu ook kiezen voor een combinatieprogramma van de Kindersurvival (zie programma hierboven, zonder boogschieten) en Kinderpaintball. Dit programma duurt 2,5 uur en kost € 22,50 p.p. + € 0,50 p.p. ongevallenverzekering (verplicht). Deze combinatie is gegarandeerd een succesvol Steketee kinderfeestje!

 
De outdoor locatie van zuid Nederland!