Kinderpaintball

Bij Steketee Outdoor Centrum hebben we naast Paintball voor volwassenen natuurlijk ook kinderpaintball voor de outdoor kinderfeestjes.


Beschikbare   dagen   en   tijden   voor   Kinderpaintball

Woensdag:  14.00 en 16.00 uur
Vrijdag:       vanaf 14.00 uur
Zondag:      12.00, 14.00 en 16.00 uur


Wat   ga   je   doen   met    Kinderpaintball?

De kids krijgen verschillende opdrachten en spelen in ons stoere Paintball survivalbos allerlei leuke spelletjes. De hiervoor gebruikte Kinderpaintball geweren vallen niet onder de wapenwet en zijn daarmee volledig legaal voor kinderen en bovendien op kindveiligheid getest. Deze Kinderpaintball geweren schieten minder hard dan die van volwassenen en gebruiken een kleiner formaat Paintballetje.


Wat   is   inbegrepen?

Kinderpaintball is geschikt voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. De duur van het totale programma is 1,5 tot 2 uur. Dit is inclusief een kinderpaintball geweer, camouflagejas, veiligheidsmasker en 50 Paintballs per kind. Hiermee is succes voor elk kinderfeestje gegarandeerd!


Wat   zijn   de   kosten?

De prijs is € 17,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie en thee voor de ouders/begeleiders tijdens het arrangement. De verstrekte Paintballs kunnen voldoende zijn, maar voor ouders die bij willen kopen, hebben wij een schappelijke prijs gemaakt voor de kids:
  •   50 Paintballs € 7,00
  • 100 Paintballs € 9,00
  • 500 Paintballs € 30,00
Je koopt de extra paintballs voor de gehele groep en dus niet individueel per kind.


Reserveren   en   kleren

Omdat de paintball kinderfeestjes bij Steketee erg populair zijn, is reserveren noodzakelijk. De papa en/of mama van de jarige mogen gratis meedoen! Houd er rekening mee dat de kinderen soms vuil kunnen worden. Vergeet dus niet voor alle zekerheid schone kleding mee te nemen.


Honger   en   dorst

Bij al onze kinderfeestjes is het mogelijk om zelf wat drinken en snoep mee te nemen om deze in de pauze te nuttigen.

Om het kinderfeestje helemaal compleet te maken is het leuk om af te sluiten met een Happy Meal of Medium Menu bij 1 van de  Mc Donalds filialen bij ons in de buurt (Roosendaal, Etten-Leur of Oud Gastel). Deze zijn gelegen aan de A-58 en A-17 dus altijd op je route terug naar huis. Deze worden vooraf geboekt bij ons zodat er geen wachttijden zijn, je altijd kunt zitten en per persoon zit er 1 sausje gratis bij.

Je betaald dit bij des betreffende Mc Donalds filiaal volgens de daar geldende tarieven.


Kindercombinatie

Voor extra veel plezier kun je nu ook kiezen voor een combinatieprogramma van Kindersurvival en Kinderpaintball (zie hierboven, tijdsduur van het Paintballen is bij deze combinatie 1 uur). Dit programma duurt 2,5 uur en kost € 22,50 p.p. + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie en thee voor ouders en/of begeleiders gedurende het arrangement..

Paintball   kinderfeestje 


 
De outdoor locatie van zuid Nederland!