Kids-winter-paintball

Bij Steketee Outdoor Centrum hebben we naast Paintball voor volwassenen natuurlijk ook kinderpaintball voor de outdoor kinderfeestjes / jeugduitjes. Ook in de winterperiode!


Beschikbare   dagen   en   tijden   voor   Kids-winter-paintball

MAART T/M OKTOBER
Woensdag:
  14:00 of 16:00 
Vrijdag:      14:00 of 16:00 (eerder of andere starttijden in overleg)
Zaterdag:   10:00
Zondag:      12:00, 14.00 of 16:00
 

NOVEMBER T/M FEBRUARI
​Woensdag:
  14:00 
Vrijdag:       14:00
Zaterdag:    10:00, 12:00 of 14:00
Zondag:       12:00 of 14:00 

Noot: Scholen / (sport)verenigingen die gebruik willen maken van dit arrangement kunnen in overleg op iedere dag en tijdstip bij ons terecht met uitzondering van maart t/m oktober op zaterdagmiddag vanaf 12.00.


Wat   ga   je   doen   met   Kids-winter-paintball?

De kids krijgen verschillende opdrachten en spelen in ons stoere Paintball survivalbos met allerlei leuke spelletjes. De hiervoor gebruikte Kinderpaintball geweren vallen niet onder de wapenwet en zijn daarmee volledig legaal voor kinderen en bovendien op kindveiligheid getest. Deze Kinderpaintball geweren schieten minder hard dan die van volwassenen en gebruiken een kleiner formaat Paintballetje. 

Na anderhalf tot maximaal twee uur heerlijk in de natuur bezig geweest te zijn o.l.v. een goed geschoolde en enthousiaste instructeur, krijgt de jarige tijger van ons een heus paintballcertificaat uitgereikt. 
 

Wat   is   inbegrepen?

Kinderpaintball is geschikt voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. De duur van het totale programma is 1,5 tot 2 uur. Dit is inclusief een kinderpaintball geweer, camouflagejas, veiligheidsmasker, 50 Paintballs per kind, gratis glaasje ranja in de pauze en één zakje chips per deelnemer. Hiermee is succes voor elk kinderfeestje / kinderuitje gegarandeerd! 


Wat   zijn   de   kosten?

De prijs is € 18,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie en thee voor de ouders/begeleiders tijdens het arrangement. Voor de deelnemende kinderen schenken we een gratis glaasje ranja/thee in de pauze en iedere deelnemer krijgt één zakje chips gratis.

Het is natuurlijk ook mogelijk om tegen een meerprijs van €1,00 per extra certificaat voor iedere deelnemer een certificaat af te nemen als aandenken aan een geweldig feestje!

De verstrekte Paintballs kunnen voldoende zijn, maar voor ouders die bij willen kopen, hebben wij een schappelijke prijs gemaakt voor de kids:
  •   50 Paintballs €  7,50
  • 100 Paintballs € 10,00
  • 500 Paintballs € 30,00
Je koopt de extra paintballs voor de gehele groep en dus niet individueel per kind.


Reserveren   en   kleren

Omdat de paintball kinderfeestjes / kinderuitjes bij Steketee erg populair zijn, is reserveren noodzakelijk. Er mag één ouder/voogd/verzorger gratis meedoen! Houd er rekening mee dat de kinderen soms vuil kunnen worden. Vergeet dus niet voor alle zekerheid schone kleding mee te nemen. 

Na het maken van de reservering krijg je samen met de reserveringsformulieren een super gave verjaardagsuitnodiging toegestuurd. Simpel digitaal in te vullen, even printen en klaar om uitgedeeld te worden.


Honger   en   dorst

Bij al onze stoere kinderuitjes is er  een gratis glaasje ranja/thee voor de deelnemers inclusief één zakje chips per deelnemer. Het is ook mogelijk om zelf wat te drinken en snoep mee te nemen om deze in de pauze te nuttigen.

Om het kinderfeestje helemaal compleet te maken is het leuk om af te sluiten met een Happy Meal of Medium Menu bij 1 van de  Mc Donalds filialen bij ons in de buurt (Roosendaal, Etten-Leur of Oud Gastel). Deze zijn gelegen aan de A-58 en A-17 dus altijd op je route terug naar huis. Deze worden vooraf geboekt bij ons zodat er geen wachttijden zijn, je altijd kunt zitten en per persoon zit er 1 sausje gratis bij.

Je betaald dit bij des betreffende Mc Donalds filiaal volgens de daar geldende tarieven.


Kinder-winter-combinatie

Voor extra veel plezier kun je nu ook kiezen voor een combinatieprogramma van Kindersurvival en Kinderpaintball (zie hierboven, tijdsduur van het Paintballen is bij deze combinatie 1 uur). Dit programma duurt 2,5 uur en kost € 24,00 p.p. + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie en thee voor ouders en/of begeleiders gedurende het arrangement. Voor de deelnemende kinderen schenken we gratis glaasje ranja/thee in de pauze en iedere deelnemer krijgt één zakje chips gratis. 
 

Paintball   kinderfeestje   ook   in   de   winter 


 
De outdoor locatie van zuid Nederland!