Kabouterpad

Kinderfeestje: Kabouterpad voor de kleine kinderen vanaf 4  t/m  6 jaar.

Een leuk kinderfeestje vlakbij Roosendaal: Kabouterpad! 

Lang, heel lang geleden leefden hier in dit grote bos een geheimzinnig volkje. Geen mensen zoals jij en ik, maar vreemde, harige wezentjes die een taal spraken die wij niet konden verstaan. Ze waren heel gelukkig en speelden de hele dag met elkaar. Ze renden, zongen, lachten en maakten veel plezier… totdat…!? Ja, totdat er opeens iemand heel verdrietig terug kwam bij de groep en in huilen uitbarstte. Wat was er gebeurd?
 

 

Beschikbare   dagen   en   tijden   van   het   Kabouterpad

Alle dagen behalve zaterdagen
 

Wat   ga   je   doen?

Aan jou de opdracht om na onze uitleg samen met de kindjes het Panvolk in het kabouterbos weer te vinden. En wie weet hebben ze wel een leuk spel voor jouw groep! Het programma duurt maximaal 3 uur, afhankelijk van de groep en de eigen wensen voor de invulling van het Kabouterpad.
  • geheime code
  • schatten zoeken
  • dieren zoeken
  • bal gooien
  • puzzelen
  • ren je rot ........... of niet


Wat   zijn   de   kosten?

De prijs is € 7,50 p.p. (minimaal 8 betalende kinderen) + € 0,50 p.p. ongevallenverzekering (verplicht).

Als je prijs stelt op begeleiding van onze kant tijdens het kabouterpad, panvolkroute, dan betaal je € 12,50 p.p. + € 0,50 p.p. ongevallenverzekering (verplicht).
 

Reserveren   en   kleren

Omdat de kinderfeestjes bij Steketee erg populair zijn, is reserveren noodzakelijk. De papa en/of mama van de jarige mogen gratis meedoen!
 

Honger   en   dorst

Bij al onze kinderfeestjes is het mogelijk om zelf wat drinken en snoep mee te nemen om deze in de pauze te nuttigen.

Om het kinderfeestje helemaal compleet te maken is het leuk om af te sluiten met een Happy Meal of Medium Menu bij 1 van de  Mc Donalds bij ons in de buurt tw. Roosendaal, Etten-Leur of Oud Gastel. Deze zijn gelegen aan de A-58 en A-17 dus altijd op uw route richting huis. 

Deze worden vooraf geboekt bij ons zodat er geen wachttijden zijn en waarbij er 1 sausje p.p. gratis is.


 

De outdoor locatie van zuid Nederland!