Hengstenbal

Wil je een langer en uitgebreider programma voor jullie vrijgezellenfeest? Dan bieden wij de mogelijkheid om het Jackass programma uit te breiden met Paintball in een activiteit die wij Hengstenbal noemen! Wat houdt Hengstenbal precies in?

Vrijgezellenfeest opdrachten

Het Jackass programma van 3 uur is zeer geliefd voor vrijgezellenfeesten, waarbij de vrijgezel zijn grenzen behoorlijk gaat verleggen. Voeg daar een 3 uur Paintball aan toe en je hebt twee actieve en uitdagende programma's die uiteraard zorgen voor het ultieme vrijgezellenfeest! De naam van dit combinatie programma is Hengstenbal. Je krijgt ook nog eens 250 Paintballs gratis per persoon!

Wat   ga   je   doen?

Bekijk hier het Jackass programma
Bekijk hier het Paintball programma

Het Hengstenbal programma is voor alle deelnemers, maar als je even niet wilt deelnemen, dan is dit natuurlijk geen probleem. Voor de vrijgezel is het uiteraard wel verplichte kost

De duur van het Hengstenbal programma is maximaal 6 uur. De Jackass (vrijgezel) krijgt als hij of zij het volledige programma gehaald heeft als herinnering een bijpassend T-shirt uitgereikt.

Wat   zijn   de   kosten?

De prijs voor het Hengstenbal programma is € 730,00 tot 10 personen + € 2,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht). Voor elke extra persoon betaal je € 67,50 + de ongevallenverzekering (verplicht).

Let op! Na de activiteit 'Hengstenbal of Jackass' is het douchen gratis!
De outdoor locatie van zuid Nederland!