Dagarrangement

Bij het Steketee Outdoor Centrum is nu ook mogelijk om leuke en unieke arrangementen te boeken want samen met onze partners verzorgen wij het perfecte uitje voor je vriendengroep, vrijgezellenfeest of teamuitje.

Paintball - Bbq - Bierboot 

De dag begint met 3 uur lang paintball op onze prachtige locatie te Rucphen.
Na de paintball activiteiten is het tijd om iets te drinken, eventueel te douchen en de overheerlijke barbecue te nuttigen.
 

Wanneer de buikjes volgegeten zijn ligt om jullie stapavond goed in te luiden de luxe bierboot van Bootje Varen al klaar in de haven van Breda  

Geniet 2 uur lang van onbeperkt bier en je favoriete muziek (via aux aansluiting) aan boord. Dit arrangement is een absolute aanrader om het vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje tot een succes te maken.  


Noot: Het verplaatsen van Rucphen naar Breda is op eigen gelegenheid en met eigen vervoer!

 

Wat   is   inbegrepen?

 • koffie of thee bij ontvangst
 • complete Paintball uitrusting (overall, veiligheidsmasker, marker)
 • 100 paintballs p.p.
 • The Rambo of the Day trofee voor de goeiste speler
 • 3 uur Paintballen op het prachtige outdoor terrein
 • 2 uur varen op een luxe sloep met onbeperkt, bier, fris en wijn
 • 2 uur BBQ-en (excl. drank)
 • Gratis parkeren bij Steketee Outdoor Centrum


Wat   zijn   de   kosten  van  dit   Teamuitje?

De prijs voor dit unieke arrangement is € 92,00 p.p. met minimaal 10 betalende personen.
Het is mogelijk om tijdens de barbecue nu ook drankafkoop bij te boeken voor een prijs van € 15,00 p.p.

 

Shoot & Drift (Paintball & Icekarten)!

Er is niets leukers dan met jouw gezelschap een dag vol avonturen te beleven waar je nog jaren over na babbelt. Vul daarom je activiteiten aan met het ijskarten van onze partner de Skidome te Rucphen en ga vol gas met je kart over het glibberige ijs. Je kunt kiezen om je activiteiten aan te vullen met 2 of 4 heats ijskarten per persoon. Afhankelijk van de planning maken we een compleet dag arrangement die aansluit bij de wensen van jouw gezelschap, zie Honger en Dorst


 

Wat  ga je doen?

Je gaat bij Steketee Outdoor Centrum maximaal 3 uur paintballen waarin je o.l.v. je eigen instructeur, na een uitgebreide instructie, diverse spellen gaat spelen. Laat de spanning je grijpen, wordt een echte paintballer en schiet één voor één je tegenstanders af. Na afloop krijgt de 'goeiste paintballer' nog een speciaal aandenken in een vorm van een echte Rambo of the Day T-shirt.

Na de afsluiting vertrek je met jouw gezelschap richting Skidôme Rucphen. Dit is met de auto nog geen 5 minuten rijden! Bij Skidôme Rucphen meld je jezelf bij de receptie en wordt je doorverwezen naar het ijskarten. Voor je het weet loop je rond in een speciale overal met je helm onder je arm en stap je in één van de ijskarts waarin jij (hopelijk) de snelste ronde gaat rijden. Na een korte pauze rijd je nogmaals een heat.
 

Wat  is inbegrepen?

 • koffie of thee bij ontvangst
 • complete Paintball uitrusting (overall, veiligheidsmasker, marker)
 • 100 paintballs p.p.
 • The Rambo of the Day trofee voor de goeiste speler
 • gratis parkeren
 • bij de Skidôme: Icekart helm, overall, handschoenen, instructie


 

Hoe werkt het?

Je hebt een activiteit naar wens gevonden op onze website en je wilt dit graag uitbreiden met het ijskasten bij onze partner Skidome Rucphen, georganiseerd door Steketee Outdoor Centrum. 

Onder de grote knop “RESERVEREN” op onze website kun je al je gegevens invullen en de activiteit naar keuze selecteren. Voeg bij opmerkingen de wens van het ijskarten toe, hoeveel heats je per persoon wilt karten en of je het karten voor of na onze activiteiten wenst.

Wij maken voor jouw groep de reserveringsformulieren in orde en plaatsen een optie bij Skidome. Op de reserveringsformulieren vind je het tijdschema waarop alle tijden van de activiteiten omschreven staan. Wanneer je de activiteiten bij ons bevestigd wordt het ijskasten automatisch mee bevestigd.

Skidome hanteert wisselende prijzen per seizoen en werken met dal en piek tarieven waardoor de prijs per boeking kan verschillen. Wij hanteren dezelfde verkoopprijzen van Skidome.

 

Noot: De verplaatsing  van Steketee naar de Skidome is op eigen gelegenheid en met eigen vervoer (5 à 10 minuten).

Mocht je na het lezen nog vragen hebben dan staan wij je graag te woord via de mail of telefonisch!


De outdoor locatie van zuid Nederland!