Survival kinderfeestje of jongeren-feestje? Stoer & outdoor

Zoek je een stoere invulling voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter? Bij Steketee Outdoor Centrum hebben we volop mogelijkheden voor kids en tieners die het leuk vinden om buiten actief bezig te zijn tijdens een echt survival kinderfeestje!
 

Stoere   activiteiten   in   ons   prachtige   bos

Denk bijvoorbeeld aan onze Kinderpaintball of Kindersurvival. Of een combinatie van beide. En is jouw zoon of dochter toch iets minder stoer? Dan hebben we een leuke interessante Kinder GPS Tocht uitgezet in ons bos. We hebben zelfs aan de allerkleinsten gedacht met onze Panvolkroute. En natuurlijk komen ook de tieners aan hun trekken met onze coole Teenage Survival. Succes verzekerd met een Steketee kinderfeestje!
 

Dagen   en   tijden   voor   de   feestjes

Een outdoor kinderfeestje is te boeken op:
woensdag en vrijdag om 14.00 of om 16.00 uur
zondag om 12.00, 14.00 of 16.00 uur.

 

Groepsactiviteiten   voor   scholen   en   verenigingen

Voor scholen en verenigingen maken wij hierop graag een uitzondering. Je kunt een standaard programma kiezen voor jullie leerlingen of leden, maar ook zelf een programma samenstellen of kijk anders ook eens bij het Meerkamp. We hebben hiervoor legio mogelijkheden en helpen je graag met een passende invulling van een activiteitenprogramma!Lees de ervaringen van onze gasten

 

De outdoor locatie van zuid Nederland!