50+, 65+ of bejaard.. Dus?

Hoezo je kunt geen actieve bezigheden meer doen als je ouder wordt? Onzin natuurlijk! Bij Steketee Outdoor Centrum organiseren we diverse leuke buitenactiviteiten die prima te doen zijn. Ook voor 50+'ers!

 

Fit   blijven   met   Nordic   Walking

Nordic Walking is sportief wandelen met gebruikmaking van speciaal hiervoor ontwikkelde stokken. Deze workshop duurt twee uur, waarbij kennis wordt gemaakt met deze sport onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur (INWA). Het is laagdrempelig en gemakkelijk vol te houden, ongeacht leeftijd, conditieniveau of sportervaring. Nordic Walking is een van de meest explosief groeiende sporten in Nederland. Het heeft heel veel voordelen, waarvan het verbeteren van je weerstand misschien wel de belangrijkste is. Nordic Walking is dé manier om fit te worden en te blijven op een veilige manier!


Genieten   van   de   West-Brabantse   bossen

Wij bieden u drie mooie zwerftochten met GPS door de West Brabantse bossen, waarbij de (in)spanning van het vinden van nieuwe coördinaten wordt afgewisseld door ontspanning en een mooie omgeving. Bij de GPS-Tocht loop je vooral door een bosrijke omgeving dus in de natuur.

 

Veel   plezier   met   schieten

De Schiet Workshop is een nieuw en uniek arrangement bij Steketee Outdoor Centrum. We leren jou de eerste beginselen aan van het schieten, in verschillende varianten. Het doel is om ontspannen met een aantal tot de verbeelding sprekende schietwapens om te kunnen gaan, zoals de luchtbuks, de handboog en de Paintball marker. Er is natuurlijk een competentie-element ingebouwd en de winnaar mag de ‘Rambo of the day’ trofee in ontvangst nemen.

 

Lees de ervaringen van onze gasten

 

De outdoor locatie van zuid Nederland!