Kindersurvival

Survival   kinderfeestje   Brabant   
 

Je gaat samen met de jarige en zijn of haar vriendjes survivallen tijdens een outdoor kinderfeestje bij Steketee Outdoor Centrum. Bij aankomst wordt er eerst een stoer legercamouflagejas uitgereikt, waarna de survivaltijgers met z’n allen het survivalbos gaan verkennen o.l.v. een goed geschoolde en enthousiaste instructeur.

Na anderhalf of twee uur heerlijk in de natuur bezig geweest te zijn, krijgt de jarige tijger van ons een heus survivalcertificaat uitgereikt. 

 

Beschikbare   dagen   en   tijden   kindersurvial

MAART T/M OKTOBER
Woensdag:
  14:00 of 16:00 
Vrijdag:      14:00 of 16:00 (eerder of andere starttijden in overleg)
Zaterdag:   10:00
Zondag:      12:00, 14.00 of 16:00
 

NOVEMBER T/M FEBRUARI
​Woensdag:
  14:00 
Vrijdag:       14:00
Zaterdag:    10:00, 12:00 of 14:00
Zondag:       12:00 of 14:00 

Noot: Scholen / (sport)verenigingen die gebruik willen maken van dit arrangement kunnen in overleg op iedere dag en tijdstip bij ons terecht.

 

Wat   ga   je   doen   met   het   winter   survival   kinderfeestje?

De Kindersurvival is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en de Kids-winter-survival Plus voor 8 t/m 12 jaar. De duur van het totale programma is 1,5 uur (of 2 uur voor de Kids-winter-survival Plus met boogschieten als extra activiteit).

Welke outdoor activiteiten staan er op het programma:

  • Stormbaan
  • Spijkerbroekhangen
  • Touwbaan
  • Paintball scherpschieten op borden
  • Touwtrekken
  • Boogschieten met stompe pijlen (alleen bij Kindersurvival Plus)


Wat   zijn   de   kosten?

Kindersurvival
De prijs is € 14,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie en thee voor ouders en/of begeleiders gedurende het arrangement. Voor de deelnemende kinderen schenken we een gratis glaasje ranja in de pauze en iedere deelnemer krijgt één zakje chips gratis. De jarige krijgt als aandenken een gaaf certificaat cadeau! 

Het is natuurlijk ook mogelijk om tegen een meerprijs van €1,25 per extra certificaat voor iedere deelnemer een certificaat af te nemen als aandenken aan een geweldig feestje!

Kindersurvival Plus (met boogschieten als extra activiteit)
De prijs is € 17,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) +  1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht) inclusief gratis koffie en thee voor ouders en/of begeleiders gedurende het arrangement. Voor de deelnemende kinderen schenken we een gratis glaasje ranja in de pauze en iedere deelnemer krijgt één zakje chips gratis. De jarige krijgt als aandenken een gaaf certificaat cadeau! 

Het is natuurlijk ook mogelijk om tegen een meerprijs van €1,25 per extra certificaat voor iedere deelnemer een certificaat af te nemen als aandenken aan een geweldig feestje!
 

Reserveren   en   kleren

Omdat de outdoor lente survival kinderfeestjes / kinderuitjes bij Steketee erg populair zijn, is reserveren noodzakelijk. Er mag één ouder/voogd/verzorger gratis meedoen! Houd er rekening mee dat de kinderen soms vuil kunnen worden. Vergeet dus niet voor alle zekerheid schone kleding mee te nemen.

Na het maken van de reservering krijg je samen met de reserveringsformulieren een super gave verjaardagsuitnodiging toegestuurd. Simpel digitaal in te vullen, even printen en klaar om uitgedeeld te worden.


Honger   en   dorst  

Bij al onze stoere kinderuitjes is er een gratis glaasje ranja voor de deelnemers inclusief één zakje chips per deelnemer. Het is ook mogelijk om zelf wat te drinken en snoep mee te nemen om deze in de pauze te nuttigen.

(Helaas kunnen wij op dit moment geen groepen meer reserveren bij de Mac Donalds i.v.m. de Corona maatregelen in Nederland, excuses voor dit ongemak).

Kindercombinatie

Je kunt nu ook kiezen voor een combinatieprogramma van de Kindersurvival (zie programma hierboven, zonder boogschieten) en Kinderpaintball. Dit programma duurt 2,5 uur en kost € 24,00 p.p. + € 1,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht). Deze combinatie is gegarandeerd een succesvol Steketee kinderfeestje!

Survivallen   Brabant   in   de   herfst   &   winter


 
De outdoor locatie van zuid Nederland!